het bascule-team

STAAT ALTIJD VOOR U KLAAR

Wij streven ernaar om voor baas en dier een aanpak op maat te bieden. We staan garant voor een persoonlijke benadering, gebaseerd op kwalitatieve diergeneeskunde die ondersteund wordt door de meest geschikte diagnostische tools. Kortom, op deze manier zorgen we ervoor dat Uw dier steeds met de beste zorg en meest innovatieve apparatuur wordt behandeld.

Lynn Vermeire

Lynn Vermeire studeerde af in 2011 aan de Universiteit Gent Faculteit Diergeneeskunde met grote onderscheiding.

Ze ging datzelfde jaar nog van start met haar eigen gemengde praktijk in Alveringem. In de daaropvolgende jaren schoolde ze zich bij in tal van disciplines met betrekking tot de diergeneeskunde van de gezelschapsdieren.

Begin 2017 stond ze mee aan de wieg van de dierenartsenpraktijk De Bascule. Ze heeft een bijzondere interesse voor dermatologie, chirurgie en intensive care. Alsook voor konijnen, knaagdieren en vogels kan U bij haar terecht.

Aurely Vanbiervliet

Aurely Vanbiervliet studeerde af als dierenarts in 2015. Om ervaring op te doen werkte ze in haar eerste jaar na afstuderen in een kliniek voor kleine huisdieren in Frankrijk.

Daarna ging ze aan de slag in dierenartspraktijk De Toren in Torhout als dierenarts gezelschapsdieren. Vanaf 2018 kan je haar terug vinden in onze praktijk.

Haar bijzondere interesse gaat uit naar interne geneeskunde, chirurgie en medische beeldvorming.

Fauve L’Oeuille

Fauve L’Oeuille studeerde af met onderscheiding in 2020 als dierenarts aan de Universiteit van Gent, optie kleine huisdieren.

Na verschillende stages bij dierenartsenpraktijk de Bascule startte zij in juli 2020 deeltijds in onze praktijk waar ze voornamelijk de eerstelijnsdiergeneeskunde volgde.

Eveneens ging zij in juli 2020 aan de slag bij dierenarts Guy Gadeyne waar haar steeds groter wordende interesse in cardiologie ontstond.

Sinds augustus 2021 is ze dagelijks terug te vinden in onze praktijk.

Veerle Berten

Veerle is oorspronkelijk afgestudeerd als medisch secretaresse, maar twijfelde niet toen haar in 2017 gevraagd werd om te starten bij De Bascule als dierenartsassistente. Samen met de dierenartsen heeft zij de praktijk helpen uitbouwen tot wat het vandaag is.

Door haar jarenlange ervaring weet Veerle als geen ander hoe ze zowel klant als dier kan bijstaan.
Haar interesses zijn klantenbinding en verzorging van gehospitaliseerde dieren. Ook administratief staat ze sterk in haar schoenen.

Valérie Deproost

Valérie is afgestudeerd als dierenartsassistente aan de Hogeschool VIVES Roeselare. Meteen na haar studies kon ze aan de slag als assistente en heeft inmiddels al heel wat ervaring opgedaan bij 2 verschillende dierenartsenpraktijken voor kleine huisdieren.

In 2021 verhuisde Valérie naar hartje Ieper en kreeg de kans om te starten bij ons op de praktijk, waar ze onze klanten elke dag met een stevige dosis enthousiasme verwelkomt. Haar interesses zijn veterinair management, fysiotherapie en Animal Assisted Therapy.